Fără categorie
Scrie un comentariu

Saraiman – un spectacol neconventional de dans contemporan si stand-up comedy

Singurul aspect pozitiv legat de raritatea spectacolelor de dans de la noi este tocmai faptul ca le asteptam cu sufletul la gura. Intr-o tara care musteste de talente coregrafice care nu au unde sa expuna (nu pentru cine, ci unde), exista si niste oameni care reusesc, ce-i drept cu extrem de multe eforturi, sa ramana in mintea si sufletul celor care iubesc si apreciaza dansul. Poate cea mai complexa forma de expresie artistica.

Mereu am crezut ca orice act artistic trebuie sa fie conceput in paralel cu un plan de comunicare puternic. Daca te promovezi, ai sansa sa fii auzit. Daca te promovezi activ, ai sansa sa iti vina spectatorii de dans. Daca esti creativ si ai langa tine oamenii potriviti, atunci spectacolul va fi peste tot.

Saraiman este un spectacol conceput de Razvan Mazilu, dans contemporan complimentat de stand-up comedy (momente semnate de Dan Badea) pe muzica Romicai Puceanu. Coregrafia este semnata de israelianul Nadar Rosano. Destul cat sa starneasca interesul nostru, al spectatorilor. Tot asa cum o face si acest teaser al spectacolului, realizat cu ajutorul Crinei Semciuc.

Saraiman are premiera la Teatrul Odeon (pentru mine cel mai frumos stabiliment de cultura din Bucuresti) pe 26 aprilie. Urmatoarele reprezentatii sunt programate pentru 27 aprilie si 2 mai. Informatii proaspete despre spectacol aici: https://www.facebook.com/spectacolul.Saraiman?fref=ts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s