Uncategorized
Comentarii 2

Odette vs Odile la Opera Romana

Ce ai putea sa mai faci in caltate de coregraf cu cel mai celebru balet clasic pentru a-l improspata. Au trecut totusi 136 de ani de la premiera pe scena moscovita.

De aceasta data, maestrul Gheorghe Iancu a avut misiunea de a reinterpreta rolurile acestui balet clasic si de a exploata fatete nevazute inca ale personajelor principale. Si de a o face cu o distributie „proaspata” a Operei Romane. Din recenziile din presa si de la prieteni, spectacolul a fost reusit. Ma intreb doar daca in procesul creativ, staff-ul a fost la fel de entuziasmat precum Tchaikovsky, care a reusit sa astearna pe hartie celebrul balet in doar un an (o performanta greu de egalat pentru acele vremuri).

M-am bucurat sa vad ca acest spectacol a avut o promovare buna. Am auzit de el in multe medii, de la afise outdoor, pana la Facebook si Youtube. Cel de-al patrulea spectacol al seriei din aceasta stagiune a fost aseara. Cunoscuti mi-au propus sa il vedem, insa din lipsa de timp ma voi multumi sa astept urmatoarea stagiune.

Mai multe informatii (in stagiunea urmatoare) vor fi pe site-ul Operei Romane.

2 comentarii

  1. Foarte interesantă noua viziune a lui Gheorghe Iancu. Înțeleg ca in stagiunea viitoare vor sa invite si cupluri de balerini din afara deci va fi si mai atractiv spectacolul. Oricum toate cele 4 spectacole din stagiunea asta au fost sold out fin primele zile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s