Uncategorized
Comentarii 2

Razvan si noi

Image

Sapte seri, un workshop intensiv de dans contemporan cu Razvan Mazilu. O experienta pe care am asteptat-o multi ani.

Datorita lui mi-am invins temeri pe care stiam ca le am si am descoperit altele care asteapta sa fie invinse; mi-am redescoperit ambitia intr-o perioada in care multe culori din jurul meu mi se par sterse; am dansat intr-o sala de balet pentru care multi m-ar invidia; am cunoscut oameni carora nu le este teama sa se exprime, oricat de multi ochi ar fi atintiti asupra lor; in fiecare seara am plans cand ma culcam, din cauza vanatailor; a doua zi o luam de la capat. Am ajuns sa cunosc o infima parte din universul unui dansator: durerea fizica, pregatirea mentala zilnica, exercitiile istovitoare si repetitive pentru a intra intr-o stare anume. Voi aprecia infinit mai mult un spectacol de dans si un dansator.

Razvan a fost cald si amuzant. A fost prietenul nostru. Ne-a invatat sa ne simtim confortabil la curs si confortabil cu el. Ca exista intensitate artistica si atunci cand pur si simplu il privesti in ochi pe partener si taci. Am stors de la el cat am putut sau cat am stiut sa invat. Cred ca e bine sa asculti mai mult decat sa vorbesti. A fost de multe ori scuza mea cand eram prea timida sa zic ceva. Dar tot asa, am plecat si mai castigata.

Eu nu cred in coincidente, ci in oameni care (re)apar la momentul potrivit in vietile noastre si au o misiune de care ne dam seama atunci sau mai tarziu. Cred in mentori care sunt atat de modesti in misiunea lor de a te ajuta sa evoluezi, incat de multe ori nu ii apreciezi destul si ii uiti. Eu mi-am promis ca nu voi uita. Razvan a reaparut intr-un moment greu pentru mine si mi-a inlesnit unele alegeri. Nu il pot recompensa pentru dedicarea lui fata de noi. Dar pot sa il pun in albumul oamenilor care au influentat pozitiv “baletul” meu prin viata.  

Pentru cine isi doreste sa participe la un astfel de curs, urmariti-l pe Razvan pe Facebook. Experienta va va schimba viata. 

credite foto: revista VIVA!

2 comentarii

  1. christianson spune

    e minunat sa cauti dar e sublim sa si gasesti ceea ce cauti si sa mergi mai departe. Felicitari pentru ceea ce esti si ceea ce faci pentru tine si pentru cei din jur.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s