Uncategorized
Scrie un comentariu

Dragoste/Ura

 

Cred ca iubirea si ura vin din acelasi loc. Ca pasiunea nu se tine aprinsa fara ambele sentimente si ca macar o data in viata e bine sa ai parte de o poveste care le imbina. Te consuma, dar te face sa te simti viu/vie. Si imi place sa vad ca dansul incepe sa devina incet-incet din nisa, popular. Nu sa re-devina, ci sa devina.

Un clip nou ruleaza acum. Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, cunoscuti si de la emisiunea „Dansez pentru Tine” sunt personajele principale ale videoclipului. „Luiza si Istvan prezinta prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa “Deja vu”: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare”, spune probabil comunicatul de presa (citat de pe urban.ro).

Pe Istvan il puteti vedea si in spectacolul si filmul Simonei Deaconescu, al carui vernisaj este duminica dupa 8:30 pm la Muzeul Taranului Roman. Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/fabricadevise?fref=ts.

Iar aici making off de la filmari, o coregrafie curata, frumoasa, care imbratiseaza perfect versurile piesei: http://www.urban.ro/muzica/videoclipuri/grasu-xxl-si-ami–deja-vu-poze-filmari-videoclip

Această intrare a fost publicată în: Uncategorized

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s