Uncategorized
Scrie un comentariu

Putin roz, mult rosu, in sfarsit negru

me

Pasesti timid in viata, culoarea curajului tau e precum rozul pal al unor poante de „lebada”. Incepi sa iti pui intrebari despre cine esti, despre ce faci si cu cine vrei sa iti imparti timpul. Inveti sa iti legi panglicile si sa te ridici incet incet, fara parinti, chiar daca ai o spaima extraordinara sa nu esuezi. Si incet-incet, cu fiecare centimetru mai sus, prinzi curaj si vrei altceva, vrei sa demonstrezi ca rozul nu mai este de ajuns.

Pink

Si dupa primul succes, te inflacarezi, crezi ca stii exact incotro te indrepti, ca lumea se va modela dupa forma pe care tu vrei sa i-o dai si ca cine nu te place inseamna ca e gresit. Adica, cine nu ar adora o pereche de poante rosu aprins? Te impiedici de multe lectii, drumul ti se abate de multe ori, oameni dragi (crezi tu ca) te ranesc. Dar cresti, inveti sa dansezi si sa le stapanesti si pe acestea rosii. Si acum ce iti ramane de facut? Ti-ai pus intrebari, ai riscat, ai tipat, ai iubit, ai muncit. Doar atat aveai de descoperit?

Red

Si brusc, „acea” varsta vine. Nu tine de certificatul de nastere, ci de ce ai acumulat (experiente, oameni). Simti ca nu mai ai nevoie sa ceri dovezi de dragoste, ele vin necontenit oricum daca iubesti si esti bun. Zgomotoase sau linistite, dovezile sunt purtate de oamenii care te cunosc, te iubesc si in ochii carora te oglindesti. Pentru care e important doar sa le fii alaturi. Nu mai cauti senzationalul, ci pur si simplu il apreciezi. Nu esti sobru, ci impacat cu tine insuti/insati. Stii ce esti, ce vrei sa spui, pe cine vrei sa „atingi” cu lucrurile pe care le faci, pe cine sa iubesti ca sa fii iubit cel putin pe cat meriti. Stii sa alegi. Esti elegant, semet, linistit, protector, diferit. Precum poantele negre. 🙂

De astazi sunt gata sa le incalt si eu. Pe cele negre, desigur. 🙂

Black

Această intrare a fost publicată în: Uncategorized

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s