Uncategorized
Scrie un comentariu

Doar cateva zile pana la magicul DanceMasters 2014

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul weekend din martie si astfel de DanceMasters 2014.

DanceMasters este cea mai importanta competitie internationala de dans sportiv din tara si una dintre cele mai bine pozitionate la nivel international. DanceMasters a devenit in ultimii ani un fenomen international ce se bucura de prezenta a zeci de mii de spectatori. „Eleganta dansurilor standard, scanteile ce sar la latino, vibratia din muschi ce rafineaza fiecare miscare pana la a reproduce muzica in perfectiune, anima in Sala un public special, care a devenit din ce in ce mai cunoscator cu fiecare noua editie de DanceMasters”, ne spun organizatorii. Pe mine m-au convins!

Se va dansa de dimineata si pana la orele tarzii ale noptii, spre incantarea noastra. Si pentru ca noi sa ne bucuram de aceste 3 zile de dans sportiv (dansul de societate a devenit dans sportiv in 1991, potrivit F.D.R.S.), o echipa intreaga de organizatori au grija cu atentie de ultimele detalii, cu nu mai putin de 8 luni inainte. In meseria mea, cele mai incitante momente erau cele din ultimele 24 de ore, cand pregatirile pentru un eveniment erau finalizate si linistea detaliilor perfectionate ne dadea si mai multe emotii. 

BlackPool, Liederhalle, Bercy sunt doar cateva din salile in care astfel de concursuri au loc in fiecare an si in care mi-am dorit sa ajung. Luminile, stralucirea rochiilor si a pasilor creaza mereu o lume care poate parea intangibila. Insa Sala Palatului va fi pentru un weekend prelungit un loc elegant si rafinat, in care fiecare dintre noi poate visa ca macar pentru cateva clipe traim intr-o lume mai rafinata si distinsa. Informatii detaliate sunt pe site-ul evenimentului.

Pe pagina DanceMasters am gasit si primul poster al evenimentului, din 1994. Iata ca lucrurile frumoase cresc de la an la an 🙂

Ne vedem acolo! 🙂

DM

Această intrare a fost publicată în: Uncategorized

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s