Uncategorized
Scrie un comentariu

Vogue si Waaking

 

Pentru ca acest blog este dedicat dansului in primul rand (chiar daca baletul si dansul contemporan iau cea mai mare felie) si pentru ca imi place sa descopar noi (pentru mine noi) stiluri de dans, va povestesc astazi despre Simply That Dance School si cursul de vogue si waaking. Mi-am dorit foarte mult sa merg la workshop-ul demonstrativ pe care l-au organizat la inceputul lui martie, insa raceala m-a tinut departe de el.

Mi-a placut foarte mult sa vad ca acest workshop s-a „soldat” cu un video demonstrativ (pana la urma, ca si cursant, as vrea sa vad ce urmeaza sa studiez), iar descrierea cursului care va incepe din 25 martie este mai mult decat una foarte profi: „este singurul curs high level de profil din Bucuresti, creat de Waana si Irina, fondatoarele comunitatii de vogue si waacking din Romania. Asa cum am promis, si structura acestui curs este diferita. Are o data de inceput si o data de sfarsit si obiective bine stabilite si nu se repeta informatia!”

Cele 16 sedinte dureaza cate 1h30′ fiecare, marti si joi. Iar mai multe detalii despre plata si inscriere sunt aici. Good luck, Cristina Ratiu & Co.

Această intrare a fost publicată în: Uncategorized

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s