Explore
Scrie un comentariu

Sambata nu avem nevoie de cuvinte

Fiecare spectacol are in inima mea sertarul lui, pe care il dezvalui doar pentru voi, cei care ma cititi. Si il deschid doar dupa ce stiu sigur ca experienta s-a intiparit bine in mintea si in sufletul meu, ca am inteles valentele ei si ca stiu cum m-a schimbat.

De aceasta data prefer sa nu fac asta, ci sa-mi las gandurile sa se asterne incet si sigur aici. In seara aceasta am descoperit ca un tot e mereu alcatuit din mai multe fatete (la fel ca personalitatea unui artist), ca a doua oara vezi cu alti ochi o experienta pe care ai mai trait-o si ca in viata nu poti fugi de ceea ce te defineste ca om. Vorbesc (si scriu) despre spectacolul special pregatit de Razvan Mazilu impreuna cu Monica Petrica, Judith State  si Vanda Stefanescu la CreArT. Fragmente din spectacole importante ale lui Razvan (Saraiman, Un Tango Mas, BaRock, Depeche Dance) s-au intercalat armonios fara ca stilurile de dans si partiturile muzicale diferite sa lase impresia fragmentarii.

Am descoperit o Judith State care canta si traieste fiecare nota cu o intensitate covarsitoare. O Vanda Stefanescu mai vie si mai prezenta decat oricand. Si un duo Razvan/Monica ce functioneaza chimic perfect pe scena. Si pentru o ora nu am avut nevoie de cuvinte. Nici noi, nici ei. Doar de o conexiune vie pe care sa o ducem cu noi acasa si dupa stingerea reflectoarelor.

Mergeti la CreArT la acest spectacol. Veti fi…altfel. Fiecare in alt fel 🙂

Multumesc Razvan, Monica, Judith si Vanda! Sunt o norocoasa ca va cunosc.

1016963_677038579022919_8030593206678773694_n

Această intrare a fost publicată în: Explore

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s