Experience, Explore
Scrie un comentariu

DanceMasters 2014 la final de poveste

dance-masters-2014-cjphoto-126

Au trecut cateva saptamani de la incheierea DanceMasters 2014 si acest ultim text despre eveniment a fost foarte greu de scris. Poate pentru ca nu poti reda niciodata la fel de bine in scris o experienta traita. Nu mai fusesem din facultate si mi-am dorit mult sa intru pentru cateva ore din nou in lumea emotiilor si costumelor colorate.

Ziua dansului (29 aprilie) se aproprie si nu pot sa nu ma gandesc ca viitorul acestei arte in Romania este cumva mai important decat prezentul. Ca tot ce crestem si incurajam acum ne va bucura mai tarziu. Poate si de aceea nu am vrut sa merg la fastuoasele gale de final. Am vrut pentru cateva ore sa stau in preajma copiilor, pentru care emotiile sunt parca mereu mai sincere si mai mari, la fel ca bujorii din obraji ori de cate ori primesc aplauze sau incurajari din public de la parinti si antrenori. Am plecat fericita cu alegerea facuta, pentru ca nimic nu e mai frumos decat bucuria nascuta din primii ani de dans.

Multumesc organizatorilor DanceMasters 2014 care mi-au oferit sansa si onoarea de a fi parte din povestea lor si a concurentilor pentru cateva saptamani, in calitate de partener media. Nu este usor sa ramai mereu proaspat in mintea spectactorilor si sa fii pe primul lor in alegerile concurentilor de dans sportiv. Pana la anul cand astept cu nerabdare sa vad o noua generatie de copii dansatori, imi raman amintirile celor 3 ore petrecute in preajma lor anul acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s