Experience, Explore
Scrie un comentariu

Misterioasa Baiadera

ONB_Baiadera

„Baiadera” este unul dintre cele mai importante spectacole de balet clasic, legat puternic de parcursul artistic al celebrului balerin Rudolf Nureyev, care a debutat la Paris in 1961 in rolul lui Solor. Baletul in doua acte de Ludwig Minkus, dupa un libret de Serghei Kudekov, are ultima reprezentatie din aceasta stagiune la Opera Nationala Bucuresti miercurea aceasta, incepand cu 7 seara.

Rolurile principale vor fi interpretate de prim-balerinii Oana Popescu Babuska(rolul Nikia) si Ovidiu Matei Iancu (Solor), iar Marina Minoiu va debuta in rolul Gamzatti. 

“Gamzatti este cel mai important rol al meu de pana acum. Este un rol complex din punct de vedere tehnic si artistic, un rol pe care l-am studiat cu atentie si care m-a provocat sa imi depasesc propriile limite.” (Marina Minoiu – balerină)

Daca va faceti timp sa traiti pentru cateva ore intr-o lume exotica, nu uitati sa remarcati si cele patru baiadere mici, cu farmecul lor va vor incanta cel putin la fel de mult ca personajele principale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s