Explore
Scrie un comentariu

Dincolo de scena Operei Romane

EOD - Journey to Opera

Opera Nationala Bucuresti ne invita sa ii cunoastem povestile in cel de-al doilea weekend al lunii mai. „Programul cuprinde evenimente si activitati educationale gratuite, menite sa ofere publicului larg – copii si adulti deopotriva – oportunitatea de a descoperi, in compania artistilor institutiei, o parte din tainele scenei lirice si de a intelege specificul muncii tuturor celor care contribuie la realizarea unui spectacol de opera si de balet”, ne promit organizatorii. Astfel, vineri, 9 mai sunt programate activitatile pentru grupuri organizate, iar duminica, 11 mai, pentru intreaga familie. Mai multe informatii gasiti pe site-ul Operei.

De la turul interactiv ghidat si pana la ateliere tematice, cu totii avem posibilitatea de a descoperi fata nevazuta a artei. Eu ma voi considera copil pentru o zi si voi participa la atelierul tematic despre Lacul Lebedelor.

Accesul este liber, in baza inscrierii prealabile si a confirmarii din partea organizatorilor. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator proiecte educaţionale, e-mail anca.scurtu@operanb.ro. 

Ne vedem acolo! 🙂

Această intrare a fost publicată în: Explore

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s