Explore
Scrie un comentariu

Vesti proaspete de la 4Culture si WASP

Foto MNG2014

4Culture si WASP — Working Art Space and Production organizeaza in perioada 18 august — 18 octombrie editia a 5-a Meet The Next Generation (MNG).

Program adresat tinerilor profesionisti performeri si coregrafi, care activeaza in domeniul dansului contemporan si performance-ului, MNG propune in fiecare an un format adaptat contextului si nevoilor receptate in randul tinerilor profesionisti din Romania, dar si din strainatate.

WASP – Working Art Space and Production ofera in 2014 artistilor invitati in cadrul MNG posibilitatea de-a beneficia de spatiu de productie si prezentare, suport administrativ si logistic, consiliere artistica, precum si ocazia de-a participa in cadrul unor sesiuni de feedback, ateliere si master-class-uri, exclusiv concepute pentru participantii MNG, si organizate pe parcursul editiei a 9-a eXplore dance festival.

Productiile realizate in urma programului MNG 2014 vor fi prezentate in cadrul programului WASP, in perioada octombrie 2014 – iunie 2015. O parte din proiectele realizate vor fi prezentate in cadrul editiei a 9-a a eXplore dance festival.

Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita un mail la adresa andreea@4culture.ro (cu CC la adresa:contact@waspmagazine.com), care sa cuprinda:

– titlul si descrierea proiectului propus (maxim 2 pagini);
– CV-urile membrilor echipei implicate in proiect. CV-urile trebuie sa cuprinda detaliile de contact (e-mail si numar de telefon);
– materiale foto/video ale unor proiecte personale realizate in perioada 2012-2014.

Deadline: vineri, 15 august 2014.

Această intrare a fost publicată în: Explore

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s