Explore
Scrie un comentariu

Cel mai complex program de formare – terapie prin dans

dance-therapy-big-size

Dansul este una din cele mai complexe si grele arte. Nu oricine poate transmite idei/concepte, emotii si tehnica in timp ce miscarile sunt naturale si fluide. Cred de fapt ca dansul este o stare de a fi, te nasti cu un talent si o usurinta inexplicabile pe care daca reusesti sa le descoperi si sa le slefuiesti…the sky is the limit pentru tine.

Frumusetea de a transmite emotii si povesti prin dans poate fi intrecuta doar de darul fiecaruia de a „transmite” mai departe aceasta arta. Cu ce are frumos, inspaimantator, curajos, diferit. Si pentru ca inainte de a transmite trebuie sa inveti, saptamana aceasta vroiam sa va anunt venirea in Romania a celui mai complex (si dupa mine singurul autentic) program de formare de terapie prin dans. Pentru ca dansul e ca o terapie, atat pentru dansator, cat si pentru cel care primeste darul dansului.

Programul de formare se numeste „Continuing Professional Development training in Dance Movement Therapy”  si debuteaza in luna septembrie. Se incheie in iunie 2016. Da, dureaza doi ani!

Aici gasiti lista si pregatirea fiecarui profesori din program (tin sa precizez faptul ca atat curicula cat si profesorii sunt alesi si specializati international, venind special in Romania pentru workshop-uri). La acelasi link gasiti costurile si programul cursului. Atentie, formarea a fost recunoscuta si acreditata de Colegiul Psihologilor.

Nici nu va puteti imagina cate temeri si traume se pot vindeca. Pentru a scoate la iveala frumusetea si potentialul fiecaruia dintre noi. Daca nu mai prindeti sesiunea de acum a programului de formare, ramaneti cu ochii pe organizatori, aceasta initiativa este unica si autentica.

Va imbratisez. „Dance, Dance, Dance or we’ll be lost!” (Pina Bausch)

Această intrare a fost publicată în: Explore

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s