Experience
Scrie un comentariu

Hai cu mine in public la „Danseaza printre stele”!

_MIS2892 _MIS3568 poze_concurenti

Se pare ca luna octombrie este asaltata de evenimente legate de dans. De la Alt Concurs National de Coregrafie (un proiect complex aflat la a doua editie), eXplore Dance Festival (editia a 9-a), deschiderea stagiunii 2014-2015 a Operei Nationale Bucuresti, la show-urile de dans produse pentru televiziunile importante din Romania.

Danseaza printre stele” este cel mai nou show de dans care aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete si dansatori profesionisti ce lupta prin diverse stiluri de dans pentru a castiga marele premiu. Evolutia lor este notata atat de juriu (Jojo, Igor Munteanu si Mihai Petre), cat si de telespectatori, in fiecare duminica incepand cu ora 20:30 la Antena 1. Licentiat in 51 de tari de pe 6 continente, formatul emisiunii a fost primit foarte bine de public,  cumuland un numar de peste 250 de sezoane (in toate tarile in care a fost difuzat). La noi este prima editie dintr-un lung sir (se pare) de sezoane.

Si pentru ca vestile bune continua, producatorii emisiunii “Danseaza printre stele” au pentru voi, cititorii mei, 10 invitatii duble valabile pentru acest sezon. Cei care doresc sa faca parte (chiar si in public) din super-productia Antenei 1, au la dispozitie aproape 2 saptamani (pana pe 23 octombrie) si 3 modalitati prin care pot sa castige invitatiile: printr-un comentariu pe pagina de Facebook Red Ballerina, intr-un mesaj privat adresat aceleiasi pagini sau printr-un mail la redballerinaproject@gmail.com. Daca avem mai multi concurenti decat numarul invitatilor, castigatorii vor fi alesi prin random.org. Ii voi anunta atat pe pagina de Facebook, cat si in privat, in legatura cu ridicarea invitatiilor si participarea la emisiune.

Eu sunt foarte bucuroasa ca show-ul meu preferat de dans (Dancing with the stars) este acum si la noi. Avem coregrafi talentati (va astept sambata, 18 octombrie, la Centrul National al Dansului pentru competitia eveniment #altconcurs dedicat coregrafilor), o reteta de show de succes si o echipa de producatori cu experienta. Ingrediente de nepretuit pentru o formula castigatoare.

Va tin pumnii si sper sa mergem in gasca cat mai mare! Eu am deja cateva perechi preferate, care sper sa ajunga cat mai departe in competitie.

Red Ballerina

Această intrare a fost publicată în: Experience

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s