Experience
Scrie un comentariu

Once upon a time at Opera Nationala Bucuresti

10698507_10152511690671297_9099344199443499310_n

Locul celor mai frumoase povesti de balet clasic are din aceasta luna o noua infatisare. La propriu si la figurat 🙂

Si pentru ca stagiunea 2014-2015 este si ea la debut (30 octombrie), departamentul de comunicare deja ne-a dat mai multe informatii despre repertoriul noului an si despre procesul de transformare intr-o institutie de cultura contemporana. Eu voi mentiona doar spectacolele de dans, insa cu mare drag va invit sa (re)descoperiti magistralele voci din spectacolele de Opera (recomandarea mea este premiera stagiunii, opera „La Traviata” in regia lui Paul Curran).

Printre noutatile dansului din acest an sunt: „La fille mal gardée”, de Ferdinand Hérold si John Lanchbery, in coregrafia renumitului Sir Frederick Ashton (13 decembrie 2014); „Triptic de balet” (25 aprilie 2015): „Classical Symphony” de Serghei Prokofiev, in coregrafia lui Yuri Possokhov, „Petite Mort” de Wolfgang Amadeus Mozart, in coregrafia lui Jiří Kylián, si „Marguerite and Armand”, de Franz Liszt, in coregrafia lui Sir Frederick Ashton; „Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini, in regia lui Jonathan Kent (23 mai 2015), si baletul „Giselle”, de Adolphe Adam, in coregrafia lui Ethan Stiefel si Johan Kobborg (6 iunie 2015). Gala Internationala de Balet este unul din evenimentele de dans clasic de neratat in aceasta noua stagiune.

Urez mult succes dnului Razvan Ioan Dinca si va invit sa va infrumusetati serile de toamna si iarna cu universul Operei Nationale Bucuresti. Nu uitati ca nu mai puteti da vina pe temperaturile scazute, biletele se pot achita si online la adresa tickets.operanb.ro sau in reteaua bilet.ro. Ne vedem la Opera!

Cu drag,

Red Ballerina. 🙂

credite foto: Opera Nationala Bucuresti (facebook)

Această intrare a fost publicată în: Experience

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s