Experience
Scrie un comentariu

Bucharest Dance Competition – prima editie la final

Cum sfarsitul acestei luni m-a surprins pregatind o scurta vizita la Roma (despre care va pregatesc o surpriza intr-o serie de articole viitoare), am lasat putin deoparte relatarea experientei mele @Bucharest Dance Competition din 8-9 noiembrie. Poate si pentru ca obisnuiesc cateodata sa las timpul sa se astearna peste gandurile si emotiile proaspete ale unui eveniment.

Desi s-a desfasurat intr-o sala grandioasa, aceasta a devenit neincapatoare pentru sutele de parinti, profesori, prieteni veniti sa isi sustina concurentii. La momentul decernarii premiilor, aplauzele, emotiile, asteptarea, lacrimile de fericire, toate s-au amestecat intr-un vuiet care a cuprins Palatul National al Copiilor. Dincolo de ce a trait fiecare concurent, profesor, parinte sau prieten pe parcursul weekend-ului, raman doua ingrediente principale in reusita unui eveniment de dans, care au fost prezente si aici: bucuria de a fi participat (si chiar de a fi castigat, pentru cei mai buni) si inca o treapta adaugata dansului la noi. Mi-as dori ca anul viitor sa vad si reprezentanti romani in juriu, cred ca avem multi oameni talentati care pot contribui la dezvoltarea unui sistem sanatos al dansului in Romania. In plus, categoriile adresate dansatorilor tineri ar putea strange mai multi concurenti, pentru a echilibra putin mai mult „spectacolul” in sine. Eu m-am bucurat in mod special si pentru premiile obtinute de elevii scolii Pas Boutique, pregatiti cu multa daruire, rabdare si creativitate de catre Gabi Batori. Bravo Gabi and kids! 🙂

Multumesc organizatorilor pentru deschiderea cu care m-au primit in „familia” proiectului lor. Red Ballerina a fost partener oficial (de promovare) pentru aceasta prima editie.

Si nu uitati, lacrimile de fericire ale copiilor dansatori sunt cea mai frumoasa amintire a acestei prime file din povestea Bucharest Dance Festival/Competition.

Cu drag,

Red Ballerina 🙂

1

Această intrare a fost publicată în: Experience

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s