Explore, Explore my Dance Gallery
Scrie un comentariu

Galeria Dansului

e124038d87105d963a7150d488c0a89eMulti dintre noi se indragostesc de dans chiar dupa prima experienta: un curs, un eveniment, un concurs, un film. Exista mereu acel prim ingredient, acea prima „aroma” care ne atrage pasii catre o sala de dans sau de spectacol. Daca dansul e calea pe care o urmezi, primele miscari sub indrumarea profesorului sunt ca primii pasi in viata. Inceti, nesiguri, dar inspirati de un „ceva” ce este dincolo de explicabil. Acum multi ani am trait aceeasi experienta, care m-a facut sa ma indragostesc pe viata de … dans :).

Acum, in dorinta de a cunoaste mai in profunzime estetica fiecarui stil, in fiecare duminica, http://www.redballerina.com isi va imbogati Galeria Dansului/Dance Gallery, cu povesti despre nenumaratele dansuri ale lumii, dansatori si coregrafi care au ramas in istorie si in sufletele celor care i-au vazut.

rumba 7

Vom descoperi impreuna frumosul din dans si vom intelege putin mai mult aceasta lume versatila si colorata. Si pentru ca imi doresc sa ne bucuram impreuna de aceste clipe, imi puteti scrie pe pagina de Facebook despre dansurile pe care ati dori sa le cunoasteti mai bine.

Ne vedem duminica 🙂

Red Ballerina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s