Explore my Dance Gallery
Scrie un comentariu

Galeria Dansului: magia Alina

Duminica aceasta sta sub semnul fragilitatii. Aveam un alt episod in Galeria Dansului astazi, insa apropierea Galei de Balet de la Opera din Bucuresti mi-a readus-o in minte pe ea.

alina cojocaru

c79012a96ef6a5acd4d2e2c56f915363

Alina Cojocaru danseaza pentru English National Ballet. Dupa o lunga cariera inceputa cu gimnastica si continuata cu balet la Kiev si Londra. Despre maiestria dansatoarei Alina au vorbit cei mari (jurnalisti, critici). Eu o iubesc pentru ca a facut din pasiune o meserie si din numele Romaniei, magie. f2714f20-e4fd-11e3-_705913c

Am ales pentru voi fotografii in care ne zambeste; sincer, calm si increzator. Cu buzele si cu ochii, visatori dar patrunzatori. Ca si cand pasii ei ar fi fost special creati pentru poante, Alina, acum in varsta de 33 de ani, si-a pastrat aceeasi prospetime si finete, intr-o lume a dansului dominata de corpuri atletice si forta.

Nu am vazut-o in nicio poza trista, ingandurata sau incrancenata. Asta desi baletul este durere mare parte din timp. La 33 de ani, Alina e la fel de zambitoare, silfida, fina si delicata. O prezenta foarte feminina intr-o lume a dansului international dominata de corpuri atletice.

Daca nu ati vazut-o inca dansand, puteti sa va incercati norocul cu ocazia Galei de Balet de la Opera din Bucuresti, miercuri, 28 ianuarie. Alina-Cojocaru-659x1024

Eu va astept sa fim in sala timp de o seara, fermecati de ea.

P.S.: site-ul ei oficial este http://www.alinacojocaru.com; o puteti urmari si pe twitter (@dancingalina)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s