Dance and the City
Scrie un comentariu

Dance and the City: saptamana 2 – 8 februarie

In ultima luna de iarna nu avem cum sa ramanem ascunsi in casa. Dansul poate fi gustat si degustat din plin, chiar si la temperaturi negative. Iata si recomandarile mele pentru aceasta prima saptamana.

Mijlocul saptamanii ni-l petrecem la Opera Nationala cu „La Sylphide„, cea mai importanta premiera din 2013. Spectacolul este creat chiar de Johan Kobborg, directorul artistic al Baletului ONB. Va astept incepand cu ora 7 seara, pentru doua ore de poveste. _GIN2926 imagesInceputul weekendului este la Teatrul Odeon, cu „Un Tango Mas”, un spectacol senzual, Sala Majestic, incepand cu ora 19:00.

Seara de joi vine cu „Razvan Mazilu and Ladies” la Teatrelli/CreART. Un spectacol snur, realizat din si in mai multe momente stiluri coregrafice si cu o distributie de 5 stele.

Centrul National al Dansului ofera o serie de cursuri de dans contemporan pentru copii si adulti. Programa este publicata pe site-ul CNDB si pe pagina de Facebook. Eu va recomand atelierul condus de dansatorul Arcadie Rusu, unul dintre cei mai talentati artisti pe care ii cunosc. Atelierul debuteaza marti, 3 februarie.

10349900_1484392065176523_1952814760933853311_n

Si daca chiar nu gasiti timp pentru o seara petrecuta in oras (si cu dans), va recomand premiera „Ballet 422„, vineri 6 februarie. Un film documentar made by NYC Ballet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s