Dance and the City, Explore my Dance Gallery
Comentariu 1

DanceMasters 2015 – cea de-a 12-a editie

300X300PX Luna martie vine cu multe surprize pentru doamne, domnisoare, iubitoare de dans. Am onoarea ca si in acest an sa fiu partener media al celebrei competitii de dans sportiv DanceMasters, care se va desfasura intre 27-29 martie, la Sala Polivalenta, adica de astazi intr-o saptamana.

Trei zile de competitie trec usor atunci cand varfurile ierarhiei mondiale de dans sportiv vin la Bucuresti pentru cea de-a 12a editie DanceMasters. Programul este variat, dupa cum urmeaza: ziua de 27 martie va fi dedicata in intregime competitiilor nationale, iar zilele de 28 si 29 martie vor fi dedicate intrecerilor internationale. Peste 1.000 de perechi din 22 de tari vor dansa si va vor incanta, fiind arbitrate de un colectiv de 54 de arbitri din 18 tari. Iar editia din acest an va fi dedicata celui mai mare orchestrator de muzica de dans, primul artist caruia i s-a decernat Gold Record (Discul de Aur) in istoria muzicii, Glenn Miller si inimitabililor Nicholas Brothers, care au fost denumiti pentru flamboaianta stilului lor de dans The Flash Dancers. dance-masters-2014-cjphoto-158

Cateva detalii tehnice care sper sa va fie de ajutor (asa cum se regasesc in comunicatul de presa trimis partenerilor media):

1. Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulti cat si pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere). Biletele in sala si pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi procurate prin reteaua Eventim, punctele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti si online.dance-masters-2014-cjphoto-173 (1)

2. Inceputa la editia din 2014, Organizatorii s-au gandit sa continue invitatia lansata iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu detin carnet de dansator la un club de dans sportiv), sa participe intr-o competitie de vals vienez dedicate 100% amatorilor. Trofeul poarta numele lui Titus Munteanu, nu mare cautator de talente, o personalitate a televiziunii si un adevarat sustinator al dansului sportiv din tara noastra (al carui Vicepresedinte de Onoare a fost).
DM14 Dmitry ZHARKOV - Olga KULIKOVA (5)

3. La Galele de duminica (29 martie 2015), care vor incepe la ora 19:30, Dmytri ZHARKOV si Olga KULIKOVA, Campionii Rusiei si Vicecampioni Mondiali en-titre, ne vor oferi un show cu cele 5 dansuri standard (vals lent, tango, vals vienez, foxtrot, quick step). Printre altele ei sunt si castigatorii Trofeului DanceMasters la sectiunea Standard in editia trecuta.

Noi ne vedem acolo, sper si la Galele de duminica, ce intotdeauna sunt si cele mai spectaculoase.

Ramaneti alaturi de mine pentru ca foarteee curand voi reveni cu o surpriza. 🙂

Cu drag, Red B.   #dancemasters2015 #dancecurator

 

1 comentariu

  1. Ma bucur ca va plac pozele de anul trecut 🙂 astept noul articol cu poze recente. Ma puteti contacta pentru poze de la evenimentul din acest an, si daca doriti si pentru o colaborare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s