Connect, Experience
Scrie un comentariu

Ganduri in scris despre Red Ballerina

Logo Red BallerinaRed Ballerina este o „casa a dansului” in care oricine este invitat, fie ca este pasionat de dans sau inca nu l-a descoperit. Pentru ca am strans (in memorie) multe intrebari de-ale voastre si de-ale colaboratorilor mei de-a lungul timpului, dedic aceste ganduri unui singur scop: sa ma cunoasteti mai bine. 🙂

Nu sunt critic de dans, nu am studii specialitate in acest sens si nici nu vreau sa fac acest lucru. Am insa foarte multa experienta in comunicare strategica si marketing. Si sunt o iubitoare si promotoare a dansului, de multi ani. Si cred ca rolul meu este acela de a-l face atragator pentru cei care inca nu merg la spectacole si/sau cursuri de dans. Orice cronica de spectacol/curs va fi una onesta care sa scoata in evidenta motivele pentru care sa va investiti timpul liber pornind de la recomandarile mele.

De fiecare data prefer sa platesc biletul la un spectacol de dans. Este modul meu de a arata respect fata de artisti si de echipa care lucreaza pentru ca noi, publicul, sa uitam de griji si probleme si sa ne conducem mintea si sufletul catre lumi mai estetice si mai bune, chiar si pret de cateva ore. Am acceptat foarte putine invitatii pana acum si in general nu vreau sa vad spectacole in avanpremiera, ci o data cu spectatorii. In acest mod surprind reactii si trairi la cald, pe care le pot folosi ca sursa de inspiratie in cronicile de dupa spectacole.

Nu sunt dansatoare/balerina profesionista si nici nu imi voi asuma acest lucru vreodata. Dansez insa (ca hobby) balet de multi ani si am urmat numeroase workshop-uri de dans contemporan cu unii dintre cei mai buni dansatori si coregrafi din Romania. Mi s-a spus ca sunt expresiva si ca transmit si poate aceste doua calitati m-au ajutat in spectacolele de amatori in care am fost implicata trup si suflet. Stiu ce cursuri de dans sunt potrivite pentru amatori si profesionisti, iar recomandarile mele sunt de fiecare data bazate pe argumente solide si/sau experienta proprie.

Cred ca dansul poate fi inteles, promovat, dansat de oricare dintre noi. Atata timp cat ne preocupam ca el sa ne faca mai frumosi, mai evoluati, dansul isi poate gasi armonios un loc in viata noastra. Cred foarte mult in educatie si mai ales in educatia culturala, motivul principal pentru care am si creat acest blog, comunitatea de Facebook si cea de Instagram. Toti oamenii care imi urmeaza recomandarile, care imi multumesc pentru ca investesc timpul meu in a arata si fata frumoasa a societatii noastre (si nu numai) imi confirma ca aceasta cale pe care mi-am ales-o este una naturala si in armonie cu mine.

Am multe planuri pentru Red Ballerina si http://www.danscult.com si sper sa ramaneti alaturi de mine in tot ceea ce mi-am propus. Si sa nu va dezamagesc niciodata 🙂

Cu drag, a voastra Red B 🙂 #dancecurator foto: arhiva personala; Adrian Anechitoaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s