Dance and the City
Scrie un comentariu

Dance and The City: saptamana 4 – 10 mai

Offf..a trecut si ziua mondiala a dansului. Dupa o saptamana incarcata, iata mai jos recomandarile mele pentru timpul vostru liber. Cu drag ne vedem si saptamana viitoare. Pana atunci, dansati si visati. Red B #dancecurator

instagram

Dansul clasic si neoclasic va asteapta la Opera Nationala Bucuresti cu multe surprize. Spectacolul „Femei” se danseaza miercuri de la 7 seara. „Tango. Radio si Juliet”, unul dintre spectacolele mele preferate de balet neoclasic este programat vineri seara, tot de la orele 19:00. Duminica ne vedem pentru „spectacolul coupé de balet si dans contemporan” triptic de balet (prezentat si cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului). Bilete gasiti si online aici. Teatrul Odeon (preferatul meu) va asteapta in weekend cu doua productii mai vechi: „Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita” si „Casanova”. Ambele in Sala Majestic de la 7 seara. Mai multe detalii si bilete online aici.

front_Intalnirile_JTI_-_Akram_Khan_CompanyRecomandarea saptamanii este spectacolul lui Akram Khan, Kaash pus in scena la Teatrul National si adus in premiera pentru Romania sub umbrela Intalnirilor JTI, vineri si sambata de la orele 8 seara. Eu deja numar zilele pana cand voi vedea primul spectacol realizat de unul dintre cei mai mari dansatori si coregrafi ai lumii. Revin cu surprize in aceasta saptamana, special pentru voi.

Preferatii mei de la Teatrul de Balet Sibiu va asteapta cu spectacolul a carui premiera a fost saptamana trecuta: „La fille mal gardée”, miercuri seara.

La_fille_mal_gardee_macheta

Pentru cei in cautare de miscare si dezvoltarea expresivitatii prin dans, Centrul National al Dansului Bucuresti organizeaza o serie de workshop-uri si ateliere, a caror tematica o puteti parcurge aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s