Dance and the City, Experience, Explore
Scrie un comentariu

Cum a fost la Promenada Operei: Open Air Opera Classica

 

Aseara am avut din nou onoarea de a fi invitata la cea de-a 9-a editie a unui eveniment asteptat de iubitorii teatrului liric si dansului clasic din Bucuresti: Promenada Operei. Desfasurat sub conceptul Open Air Opera Classica, spectacolul din acest an a reunit o parte din cei mai importanti artisti ONB. Nu am stiut cand a trecut timpul mai ales datorita orchestrei condusa magistral de dirijorul Cristian Sandu.

Cu mici modificari de ultima ora in program, care nu s-au mai regasit si in ghidul printat distribuit la fata locului si cu regretul ca spre deosebire de anul trecut, momentele de dans clasic de aseara au fost mai putine, am plecat incarcata pozitiv si nerabdatoare ca noua stagiune sa debuteze. Marina Minoiu si Bogdan Canila mi-au ramas in suflet cu interpretarea unui fragment dintr-un spectacol drag mie, „Tango. Radio si Juliet”, pe care vi-l recomand chiar daca s-a dansat deja de multe sezoane.

Dintre noutatile serii, am primit de la prezentatori si o veste foarte buna, „Laboratorul de Coregrafie” se va continua si in stagiunea 2015-2016, dand posibilitatea dansatorilor Companiei de Balet ONB sa isi implineasca si rolul de coregrafi. Libraria Operei se redeschide sub un nou concept, revista „Opera” se lanseaza, iar la Editura Operei va aparea o noua serie de volume dedicate personalitatilor din domeniul cultural.

Ne vedem la spectacolele noii stagiuni si pana atunci va incurajez sa va achizitionati un abonament pentru intregul an „liric” chiar de la ONB. Multumesc organizatorilor pentru invitatie.

Nessun dorma,

Red B 🙂

#dancecurator #onb foto: Cristian Lazarescu, ONB.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s