Dance and the City, Experience
Scrie un comentariu

Dance and The Cities

Timpul nostru liber este scurt si din ce in ce mai valoros. Conteaza cum ne petrecem fiecare clipa departe de birou si cum ne incarcam din frumos. Ti-am pregatit selectia mea de evenimente despre si cu dans pentru aceasta saptamana, curatoriata pentru cele mai pretentioase gusturi. Enjoy!

Nu avem dans clasic in aceasta saptamana, astfel ca expozitiile si dansul contemporan vor fi in centrul atentiei. Astfel, Muzeul Taranului Roman hosteaza prima expozitie dedicata Floriei Capsali, din cadrul proiectului „Time Dance Connection”. Pana miercuri inclusiv gasiti manuscrise, citate si proiectii despre una din cele mai cunoscute personalitati ale dansului romanesc (trecut). 12042843_1222334674458722_8964122886272664712_n

eXplore Dance Festival isi continua cea de-a X-a editie la WASP cu „ESTE CORPO QUE ME OCUPA | João Fiadeiro (PT)” sambata, 3 octombrie de la 7:30 seara.

Preferatul meu este „Un minut de dans sau Uf!!!” semnat de maestrul Gigi Caciuleanu. Sambata si duminica, 3 si 4 octombrie la Teatrul Mic.

Mon-Cabaret-Noir„Mon Cabaret Noir” al lui Razvan Mazilu la Creart Teatrelli, 30 septembrie de la 7 seara. Nu e incercat, dar am incredere in experienta lui Razvan in cabaret si burlesque, stiluri a caror estetica a explorat-o in mai multe spectacole.

Putin romantism la malul marii cu baletul Teatrului Oleg Danovski: „Rome si Julieta”, sambata 3 octombrie de la 6:30 seara.

Cu drag, Red B. #dancecurator

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s