Dance and the City, Experience, Explore my Dance Gallery
Scrie un comentariu

ALTfel despre ALT Concurs National de Coregrafie, editia a 3-a

Asociatia Sectia de Coregrafie organizeaza in perioada 17 – 21 octombrie 2015, cea de-a treia editie a competitiei ALT Concurs National de Coregrafie, un proiect dedicat coregrafilor si spectatorilor din Romania.

Astfel incepe comunicarea de presa. Continua cu 4 pagini de informatii despre program, invitatii speciali, membrii juriului, parteneri. Programul este foarte plin, 5 zile cu dans contemporan in toate formele lui: competitie, ateliere de formare cu coregrafi straini, spectacole, gala de premiere si petrecerea de incheiere, gandita ca un eveniment de networking. Nici nu as sti cu ce sa incep povestirea. Insa dincolo de o desfasurare de forte care a capatat dimensiuni mari, sta o echipa care si-a dorit mereu sa ofere altceva in peisajul dansului din Romania. Sandra Mavhima este creatoarea ALT Concurs si a reusit in cativa ani sa aduca in jurul ei oameni (cred) unul si unul, care iubesc dansul intr-un mod autentic. Si care vor sa faca o schimbare in bine.

Cu mult suflet, ne-am dorit ca a 3-a editie sa fie mai complexa decat cea din 2014. Ne bucuram ca si in acest an o vom avea alaturi de noi pe Eva Sánchez Martz, membra a juriului, profesor la atelierele de formare si in general o prezenta cu o vibratie excelenta fata de dans. Márta Ladjánszki este cealalta personalitate pe care am invitat-o sa ne completeze nebunia #altconcurs. Si sa nu uit ca prima zi, 17 octombrie este cea dedicata coregrafilor tineri din Romania, de la care asteptam sa vedem cea mai frumoasa parte a imaginatiei lor.

Programul complet il gasiti pe pagina mea de Facebook. Cel mai bine este insa sa dati check-in aici: https://www.facebook.com/events/536557709843853/.

Va astept alaturi de mine. Cu drag, RB.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s