Dance and the City, Experience, Explore
Comentariu 1

Recomandari pentru primul curs de dans

2a9cc92ef9c85425ddfb14400c9cbac6Duceti-va copiii la dans, vor descoperi cum sa isi dezvolte abilitatile de relationare, vor fi mai frumosi fizic si psihic si daca sunteti norocosi, se vor dedica unui domeniu elevat. Mai jos v-am pregatit cateva recomandari pe care cred ca ar trebui sa le luati in calcul inainte sa va inscrieti copiii la dans, dar si pe parcursul cursului.

1. Important este sa ii incurajati si sa le deschideti calea catre arta si cultura, depinde de ei insa daca le va si placea.

2. Cautati atent un profesor care sa aiba experienta, dedicare si mai ales o viziune a cursului. Dansul nu este doar voie buna, ci si obiective si o curricula din care copilul trebuie sa invete si sa avanseze. Cereti sa participati la o prima lectie, unde chiar daca nu aveti pregatirea necesara, va veti da seama daca ati ajuns intr-un loc potrivit. Veti simti si daca profesorul isi pune tot sufletul in lucrul cu copiii, iar asta e important mai ales pentru starea lor „de bine”.

3. Asteptati sa invete in ritmul lui/al ei. Multi parinti isi vor copii vedete peste noapte, daca se poate urcati si pe poante. E cea mai mare greseala sa grabiti un proces de altfel natural. Nu uitati sa controlati profesorul, am auzit multe situatii in care copii de 7-8 ani erau urcati pe poante. Complet gresit si mai ales periculos pentru sanatatea picioarelor copiilor vostri.

4. Spectacolele la care va participa sunt o incununare frumoasa a muncii copilului si a profesorului. Scena, costume, repetitii, zambete, toate acestea sunt minunate. Insa nu ele conteaza cel mai mult, ci toata munca, realizarile de pana acolo si bucuria sufleteasca a faptului ca au trait ceva frumos alaturi de alti copii si de profesor. Va sfatuiesc sa le incurajati mereu partea aceasta, scena este mai trecatoare.

In curand voi reveni cu un scurt articol despre dansurile recomandate pentru adulti. Pentru recomandari de cursuri, scoli si profesori buni si frumosi de dans, va astept la redballerinaproject@gmail.com sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Red Ballerina. #dancecurator

1 comentariu

  1. Fetita mea a inceput baletul la un studio cand avea vreo 4 ani, cred. A nimerit o profesoara extraordinara, cu lipici la cei micuti. Prea mult balet n-a invatat dar i.a placut la nebunie, a stat vreo doi ani acolo la club pana nu mi-am mai permis eu sa platesc taxa. Acum face balet la centrul cultural MAI dar iti inchipui ca nu e cine stie ce, o ora pe saptamana, la gramada cu mici, cu mari, n-ai cum sa faci ceva serios. Dar macar sa nu piarda legatura.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s