Dance and the City, Experience
Scrie un comentariu

Cadoul zilei de marti

Tamara RojoNevoia sau tehnologia sau amandoua ne ajuta si pe noi dansatorii, coregrafii, consumatorii de dans sa comunicam mai bine si mai repede. Festivaluri sau competitii de dans se muta (prin livestreaming) online, usor de vizionat indiferent unde am fi. Aerowaves, AltConcurs sunt doar cateva din exemplele care au trecut in era online si mobile a dansului.

Martea aceasta vine cu o noua propunere, asa ca rezervati-va o pauza de macar 15 minute departe de task-urile zilnice si obositoare, pentru putina miscare si frumusete.

ArtStreamingTV, plaftorma online de livestreaming si continut digital dedicat artelor, va difuza live competitia English National Ballet’s Emerging Dancer. Desfasurata la London Palladium, competitia se afla la a 7-a editie si va fi pentru prima data disponibila oricarui spectator online. Biletele vizionarii online costa intre 10 si 25 de lire. Performance-uri, interviuri cu artistii, backstage access si imagini sau clipuri din spatele cortineri. Cei 6 finalisti din acest an vor evolua in fata unui juriu reprezentat de: Tamara Rojo, Artistic Director al English National Ballet, Sir Matthew Bourne, Viviana Durante, Thomas Edur CBE, Russell Maliphant, Oxana Panchenko si Morgann Runacre-Temple.

Linkul de acces va fi postat in curand aici.

Enjoy! #RedB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s