Dance and the City, Experience, Explore
Scrie un comentariu

ALT Concurs National 2016

alt-concurs-2016Cifra 4 ma duce mereu cu gandul la stabilitate, la o constructie frumoasa care acum poate fi vizitata si prezentata. La asta m-am gandit si in toamna aceasta, cand mi-am dat seama ca suntem la a 4-a editie ALT Concurs National de Coregrafie.

Am crescut mai repede decat anii ce au trecut de la prima editie si acum simtim ca incheiem rotund o perioada in care am incercat din greu sa convingem ca ideea noastra are viziune, public si rezultate. Simt ca in sfarsit incepem sa colaboram pentru acest domeniu/arta/forma de expresie.

Stabilitatea noastra n-ar fi fost niciodata realitate daca nu am fi avut sustinerea partenerilor nostri. Institutii, companii, jurnalisti, public. Cu totii sensibili cand vine vorba de dans.

IMG_7235

Multumesc personal si oficial 🙂 urmatorilor: Martz Contemporary Dance Company, L1 Association, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Baneasa/Grand Cinema & More, POINT, Derida Dance Center, Butopia, Centrul Național al Dansului, AFCN, ICR, ArCub, Ambasada Spaniei la București, Institutul Cervantes, Institutul Balassi, Teatrul de Balet Sibiu. 

 

Si cel mai mult, celor mai dedicate  prietene ALT, care m-au inclus cu blandete si incredere in acest proiect: Sandra Mavhima si Daniela Sima.

Va astept in perioada 15-20 octombrie la Centrul Dansului, POINT si Institutul Cervantes. Programul complet este deja afisat in sectiunea Evenimente, pe pagina de Facebook Cartierul de Dans. Proiectul va cuprinde: competitia oficiala in care vor concura 9 spectacole, ateliere de formare profesionala cu coregrafi de renume international, spectacole de coregrafie contemporana invitate din Spania si SUA, ateliere teoretice, gala de decernare a premiilor si un eveniment de networking pentru public si artisti.

Foto: Alina Usurelu, Mariagrazia Proietto.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s