Explore
Scrie un comentariu

PROTEST, al doilea din DUO-ul de dans contemporan dans::danse

2 saptamani ne despart de PROTEST, al doilea spectacol din proiectul colaborativ duo de dans contemporan DANS::DANSE. Bilete pentru PROTEST sunt disponibile pe TNB.RO.

dans::danse este inspirat din estetica, idealurile și valorile comune celor două țări francofone și aduce în fața iubitorilor de artă și de dans contemporan, două spectacole ce așteaptă să fie experimentate în datele de 21 și 22 iunie la Teatrul Național București. „Protest”, de SANDRA MAVHIMA, și „Dj Battle”, de MAUD LE PLADEC, pun sub semnul întrebării, prin dans, probleme sociale și locul individului într-o comunitate.

PROTEST (RO), 22 iunie, TNB, Amfiteatru, 9 PM

Coregrafie și interpretare: Sandra Mavhima

Concept sonor și muzică live: Costas Ivanov (Temple Invisible)

Concept vizual: Radu Aldea

Aflați mai multe informații despre dans::danse și cele două spectacole pe platforma digitală, PAGINA DE FACEBOOK A ASOCIAȚIEI și pe evenimentele de pe Facebook: PROTEST și DJ BATTLE.

Proiect finanțat de SEZONUL ROMÂNIA-FRANȚA 2019INSTITUT FRANÇAIS și AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Parteneri instituționali: SEZONUL ROMÂNIA-FRANȚA 2019CCNO – DIRECTION MAUD LE PLADECASOCIAȚIA SECȚIA DE COREGRAFIECARTIERUL DE DANSTEATRUL NAȚIONAL „ION LUCA CARAGIALE” DIN BUCUREȘTICENTRUL NAŢIONAL AL DANSULUI BUCUREŞTIINSTITUTUL CULTURAL ROMÂNINSTITUT FRANÇAIS
Partener media special: RADIO GUERRILLA
Parteneri media: AGERPRESFEEDER.ROOBSERVATORUL CULTURALREVISTA ATELIERULLITERNET.ROMOVIECOREREVISTA ART OUTDE CORINACEAȘCA DE CULTURĂ
Parteneri de comunicare: HTTPS://WECOLLAB.RO/

 

Această intrare a fost publicată în: Explore

prin

Dance curator and tastemaker. Dancer. Proud member of CID UNESCO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s