Connect, Experience, Explore
Scrie un comentariu

Ne vedem la RADAR, cel mai cool festival de new media art

RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities este platforma noilor miscari creative de new media art si cel mai nou festival din Bucuresti. Creat de colectiva One Night Gallery, dar fiind un eveniment (si concept) de sine statator, cu o identitate si intentie diferita: a aduce impreuna studiouri creative si artisti independenti care inoveaza in arta, cultura, stiinta si educatie. As zice un inceput de STEAM autentic in Bucuresti, poate cel mai drag concept despre care am citit in ultimii ani.

RADAR inseamna peste 50 de artisti si dezvoltatori de new media arts in doar 3 zile de content imersiv. RADAR inseamna AR, VR, videomapping, AI, instalatii interactive, animatie, game art si sound design. RADAR inseamna artistul Saint Machine, cunoscut global si la Ars Electronica, care va veni cu o instalatie bazata pe interactiunea umana. RADAR inseamna line-upul de videomapping, ce promite sa imbrace Uzina intr-o scena murala cu Aural Eye, Noetic si Les Ateliers Nomad. RADAR va insemna peste 150.000 de lumeni. Si multe, multe altele!

Poti sa-ti iei de aici bilet in avans sau ne vedem direct acolo. 1-3 noiembrie (adica weekendul viitor), la Uzina Electrica Filaret (parcul Carol si aproape de metrou Tineretului). Mai multe detalii pe evenimentul de Facebook dedicat. Vineri si sambata programul va fi intre 6 PM si 11 PM, iar duminica intre 6 PM si 10 PM. 

#radar #newmediaartfestival

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s